Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
Knihu můžete zakoupit zde
Přečtěte si také:
S batoletem k moři Máte batole a chystáte se na dovolenou? Samozřejmě proč ne. Pokud je dítěti alespoň rok nebo dva určitě by neměl být problém jet s ním k moři. Samozřejmě je potřeba, aby jste se dítěti […]
Alternativa nedostatkových jeslí či školky – a zdarma! Situace s předškolními zařízeními je v současné době tristní. Kapacita jeslí je významně nedostatečná, dostatek není ani mateřských školek. Co dělat, když byla vaše přihláška odmítnuta a […]
Pláč dítěte Děti potřebují vědět, že jejich pocity jsou pro okolí důležité. I ty negativní by měly být brány vážně. Je potřebné umět utišit plačící dítě a sdílet s ním každý jeho smutek. Existují […]
Atopický ekzém Milé maminky,
každá z vás jste se jistě setkala s atopickým ekzémem, ať už u vlastních potomků, v rodině, mezi kamarády nebo jen z doslechu z televize a internetu.
Mému synovi je 11 […]
Škádlivka pro děti – Lechty, lechty Pro vaše děťátko je velice důležitý blízký tělesný kontakt. Dotyky a hlazení pomáhají správnému zrání nervové soustavy a jsou podmínkou zdravého psychického vývoje. Ne všechny děti, ale […]
Nové číslo časopisu Děti a my 6/2012 Kde jsou hranice intimity? Co to vlastně ta intimita je? Vzájemná blízkost, ale i soukromí, které uplatňujeme vůči okolí. A jak ji vnímáme ve vztahu k dětem? Mají právo na vlastní […]