diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.

Biolampa investuje do Vašeho zdraví

NašeBatole.cz – pro maminky, děti a rodina | Magazín o dětech do 3 let

Spousta lidí si stále myslí, že krása a zdraví je zcela zadarmo, bohužel tomu tak není. Přístroj, který je účinný a pomůže Vám s léčbou širokého spektra onemocnění nebo ke zdravé pleti se nazývá biolampa. Ovšem nic není zadarmo, a tak investice do biolampy je značná, avšak spočítáme-li si kolik stojí kosmetické procedury, není biolampa zase až tak drahá, z biolampy se tak stane krom kosmetického přístroje také Váš domácí lékař.

Biolampa přístroj pro zdraví i krásu

Základní péči, na kterou máme všichni nárok je zcela zdarma, základní péče však mnohdy nestačí. Biolampa díky novým technologiím zaznamenala veliký úspěch léčby v mnoha onemocněních. Technologický pokrok, složitý výzkum, do kterého jsou investovány obrovské finanční prostředky zajistili, že biolampa je přístroj opravdu účinný a biolampa nemá žádné vedlejší účinky. Biolampa kromě léčby mnoha nemocí je také schopna zkrášlovacího procesu pleti. Ne však každá biolampa je dobrá a účinná, chceme-li kvalitní biolampu, měli bychom si nejvíce o biolampách něco přečíst. U internetových prodejců nalezneme spousty informací, článků. Zkušenosti od uživatelů apod. V současné době patří mezi špičky biolampa biolampa Biostimul, pro domácí použití se prodávají ve dvou verzí a to Biostimul BS 103 a Biostimul BS 303. Tato biolampa je vyrobena na bázi nejnovější technologie fotonyx.

Biolampa a její cena

Pořizovací cena této biolampy Biostimul BS 103 se pohybuje pod devět tisíc korun, její „novější, vyvinutější model biolampa Biostimul BS 303 se pohybuje nad částkou čtrnáct tisíc korun. Ano, investice do biolampy je značná, na druhou stranu, pokud si uvědomíme, kolik investujeme do kosmetických procedur, léků, různých medikamentů, které mívají mnohdy nežádoucí účinky, není biolampa zase tak drahá. Koupí biolampy Bisotimul máte navíc opravdu jistotu, že jste koupili biolampu kvalitní, procedury a léčbu různých onemocnění tak budete moci provádět v klidu v pohodlí Vašeho domova bez jakéhokoliv docházení do kosmetických salónů, rehabilitačních center apod. Investice do zdraví by měla být prvořadá, oproti tomu, většina z nás má doma jistě lcd nebo plazmovou televizi, která Vám zdraví nepřinese, ba naopak, investice do televize se zdá každému jistě normální věc, proto ji spousta lidí má, měli bychom se však zamyslet nad svým zdravím a začít do něj také investovat.

Levná Biolampa

Trh, především internetový prodejci nabízí spoustu druhů biolamp, dokonce i biolampy levné. Cena levných biolamp se pohybuje od jednoho tisíce do tří tisíc korun. Taková to biolampa Vám ale nepřinese žádný účinek. Myslíte si, že v takovéto biolampě byly použity nejnovější technologie, že biolampa prošla klinickými testy? Ne nic takového očekávat nemůžete. Investice do takovéto biolampy je zcela zbytečná a vy akorát vyhodíte zbytečně peníze za lacinou hračku.

Drahá biolampa

Ovšem pozor, na trhu jsou také tzv. předražené biolampy, jejich cena se pohybuje kolem dvaceti tisíc korun a více. Tyto biolampy jsou značně předražené a v poměru výkon/cena rozhodně neodpovídají. Výjimkou jsou pouze biolampy s velikou LED hlavicí – plochou, které se používají v rehabilitačních centrech nebo nemocnicích, jejich cena se pohybuje řádově v několika desítkách až stovkách tisících.

Kvalitní biolampa za přijatelnou cenu

Kvalitní biolampa jak jsme již zmínili se dá pořídit pod 9 tisíc, jedná se o biolampu Biostimul BS 103, která je však již univerzální, tzn. Je schopna účinně léčit jak obtíže pohybového aparátu, tak onemocnění kožní. Další dobrou volbou i volbou levnější jsou biolampy z řady Biobeam. Cena těchto biolamp je pod šest tisíc korun, avšak pozor, jedná se o biolampu specializovanou, tedy buď na pohybový aparát nebo na kožní obtíže – měkké tkáně. Spočítáme-li si, že bychom museli koupit biolampy dvě, jasně nám vychází levněji biolampa Biostimul BS 103, ve které je použita ta nejnovější technologie na bázi LED diod.


Leave a Reply

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.