diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.

Zabalit na dovolenou s dětmi je hračka. Nevěříte?

NašeBatole.cz – pro maminky, děti a rodina | Magazín o dětech do 3 let

Horko. Chladno. Déšť. Vítr. Rodič, který balí na dovolenou, si v hlavě přehrává snad všechny stavy počasí, které by během volných dnů mohly nastat. Místo dvou kufrů potom těžko skládáme do auta několik tašek, vybaveni do každého nečasu. Přitom neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.

Všechny starosti s tím, aby se vaše děti nepotily, neprofoukly nebo z chladu nenastydly, můžete hodit za hlavu. Stačí vsadit na správné funkční oblečení a máte vyhráno. Dopřejte dětem kvalitu a sobě ulevte od starostí.

Vsaďte na značku Little Angel. Výrobky totiž obsahují technologii Outlast® , která vám i vašim dětem nabídne velký komfort. Tento revoluční materiál v průběhu celého dne aktivně vyrovnává výkyvy teploty. Děti se pak v oblečení cítí příjemně, bez ohledu na počasí. Outlast® je totiž skvělý všude tam, kde se tělo potřebuje poprat se změnami počasí i jeho extrémy. Tedy i na vaši dovolenou.

Naše výrobky pomohou udržet vaši ratolest v teple a přitom omezí pocení. Outlast® může hřát i ochlazovat. Děti jsou stále v teple, přitom však nehrozí jejich přehřátí. Změna počasí už vás nezaskočí. Díky našemu designu navíc můžete dát dětem moderní styl.

Na relax i aktivní dovolenou

Chystáte se jen tak lenošit u moře? Vybavte vaše dítě Outlastem®. Na cestu autem pořiďte podložku do autosedačky a deku-zavinovačku Baby 2v1. Touto kombinací zajistíte dítěti tepelnou pohodu, i když bude v autě zima, přetopeno nebo puštěná klimatizace. Na pláži pak chraňte jeho pokožku body s dlouhým rukávem a kalhoty. Nezapomeňte sbalit také něco na hlavičku, třeba naši kšiltovku, která krásně sedí a zároveň splní i vaše požadavky na vzhled a design.

Nezbytnou volbou je funkční oblečení, jestliže plánujete aktivní dovolenou. Ať už na kola nebo do hor, Outlast® vaši dovolenou ulehčí a zpříjemní. Děti mohou například šlapat na kole ve sportovních legínách, které neprofouknou, hlavu jim kromě helmy ochrání také kulka. Zabrání, aby krk a uši profoukly a děti se pod ní nebudou potit. V naší nabídce jsou navíc tílka, trička nebo mikiny.  Pro případ horšího počasí sbalte dětem softshell, v podobně bundy a kalhot. I tento materiál Little Angel nabízí, navíc všechno oblečení určené ven obsahuje reflexní prvky, takže vaše ratolesti budou chráněné i proti jiným vnějším vlivům než je počasí.

Oblečení Little Angel ještě více oceníte, pokud mají vaše děti pokožku trpící ekzémem. Pravidelné a dlouhodobé nošení Outlast® oblečení přispívá ke snížení svědivosti a podráždění pokožky.

Už máte zabaleno na letošní dovolenou?

www.littleangel.cz

Outlast® (nejen) na dovolenou
 

  • Udržuje stabilní teplotu.
  • Redukuje vznik potu.
  • Děti jsou stále v teple, přitom však nehrozí jejich přehřátí.
  • Pravidelné nošení oblečení přispívá ke snížení svědivosti a podráždění pokožky.

Leave a Reply

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.